Hälso- och Sjukvård

Här finner du alla bruttolöner för yrken inom Hälso- och Sjukvård. Det är de här människorna som ser till att vi mår bra och blir friska efter eventuella sjukdomar. Lönerna här skapar ofta debatt, i minst i jämställdhetsdebatter då många kvinnor har yrken inom just Hälso- och Sjukvård.. Här finns yrken som Psykolog, Sjukgymnast, Tandläkare, Undersköterska och Läkare.

Vad tjänar en psykolog

På den här sidan försöker vi besvara frågan Vad tjänar en psykolog? Vi tar även reda på vad nylegitimerade psykologer tjänar samt tar fram viktig information om yrket.

Vad tjänar en undersköterska?

Vad tjänar en undersköterska? Vad har undersköterskor för ingångslöner? Det är några av frågorna om lön som vi har försökt besvara på den här sidan.

Vad tjänar en läkare?

Vad tjänar en läkare? Läs mer och ta reda på deras lön!

Generellt så kan man säga att det varierar mycket och beror på var i landet läkaren jobbar samt om läkaren är specialiserad.

Vad tjänar en sjuksköterska?

Vad tjänar en sjuksköterska? Vad har sjuksköterskor för ingångslöner? Det är några av frågorna om lön som vi har försökt besvara på den här sidan.

Vad tjänar en tandläkare

Vill du jobba som tandläkare i Sverige och tjäna pengar på att laga tänder? Då kanske du undrar vad en tandläkare tjänar i Stockholm och övriga delar av landet eller världen, och det är precis det vi ska försöka besvara på den här sidan.